Onze onvergetelijke dag werd nog mooier dankzij jouw werk. Al vanaf het eerste gesprek waren we overtuigd van de professionaliteit en creativiteit. Op de dag zelf verliep de samenwerking super! Ondanks de regen in de voormiddag bleef jij je rustige zelve en kwam je meteen met een leuke oplossing. De shootmet vienden en familie werd enthousiast onthaalt door iedereen. De koppelshoot was heerlijk om te doen. De combinatie van onze shootlocaties en je creativiteit zorgde voor een mooie reportage die we voor de rest van ons leven zullen koesteren!

Wij zijn blij dat we onze speciale gad met Emily mochten delen. Bedankt voor de leuke herinneringen!

Liefs, Ben en Anke

Onze speciale dag begon al vol lofs. Het prachtige weer was aanwezig, onze familie en natuurlijk onze fotografe. S'morgends bij het gemeentehuis tussen al de drukte van andere trouwfeesten maakte ze al heel wat prachtige beelden. Na de diensten en alle felicitaties trokken we samen met onze getuigen en bruidsmeisjes naar een verlaten locatie. Deze locatie was voor Angelo speciaal omdat hij daar enkele jaren geleden ook beelden had gemaakt met Emily. Wij kozen dus voor deze unieke locatie omdat het bij onze trouw paste. Wij hebben nog een paar familie foto's genomen tussen de paarden voor de ceremonie begon.

Emily is een goeie jonge fotografe met een tikkeltje meer.

Liefs,
Sharon en Anglo

3 jaar geleden waren we al op zoek naar een fotograaf voor de communie van onze dochter "Jill". Via Amber zijn we in contact gekomen met Emily en Clint. Toen we Emily voor de eerste keer zagen was er meteen een klik. We voelden ons meteen op ons gemak, ook Jill vond het meteen de max. De foto's die toen getrokken zijn.............. AMAI!, als we er terug naar kijken hebben we weer kippenvel.

Toen ik vertelde dat we gingen trouwen was Emily meteen in de wolken en wou zeer graag de shoot doen. Door de corona werd ons huwelijk op 16 mei 2020 uitgesteld , maar we bleven plannen maken voor een volgende datum en dat werd 5 september 2020.

Onze onvergetelijke dag werd fantastisch op papier gezet. Dankzij jouw werk, Emily, zullen we deze dag niet snel vergeten.
Telkens als we de foto's herbekijken herbeleven we onze dag.

We hebben er zeer mooie herinneringen aan. Dankzij jou!
"jij bent de persoon die dit voor ons heeft verwezenlijkt!"

Bedankt Emily & Clint voor het fantastische werk. Jullie zullen voortaan een plekje in ons hart hebben♥.

Wedding

Ben & Anke

terug

Ben & Anke